نویسنده محترم، پیش از ارسال مقاله به نکات زیر توجه فرمایید
مجموعه هزینه های داوری و انتشار
هزینه داوری: 100 هزار تومان ( لطفاً قبل از اعلام نشریه هیچ مبلغی واریز نشود)
هزینه انتشار: 500 هزار تومان (پس از پذیرش داوران)
به بانک تجارت شعبه پارک ساعی، کد شعبه 358 به نام موسسه مطبوعاتی نشرآوران واریز کرده و تصویر فیش بانکی را به صورت خوانا به آدرس ایمیل زیر ارسال بفرمایید.
شماره شبا: IR 250180000000000213628658
شماره حساب: 213628658
لطفاً توجه بفرمایید:
***********************************************
نکته مهم: لطفا قبل از ارسال مقاله نسبت به دریافت کد ارکید ORCID (شناسه پژوهشگر) اقدام کنید. درج این کد الزامی است. برای دریافت کد به آدرس https://orcid.org/signin مراجعه شود. برای راهنمای دریافت کد شناسه اورکید اینجا کلیک کنید.
الف. برای ورود به سیستم، تکمیل فرم ثبتنام الزامی است.
ابتدا روی لینک مجله کلیک کنید. روی گزینه ثبتنام کلیک و فرم مربوط را به دقت تکمیل کنید. تکمیل مواردی که با ستاره مشخص شده، الزامی است. اطلاعات کامل خود را، به جز نام کاربری و رمز عبور، (فارسی و انگلیسی) وارد کنید.
نشانی رایانامه (ایمیل) خود را به دقت وارد کنید، از این پس از طریق همین نشانی رایانامه با شما ارتباط برقرار خواهد شد. پس از تکمیل و ارسال فرم ثبتنام، نام کاربری و کلمه عبور، به نشانی رایانامه شما ارسال میشود. برای ادامه کار، با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد سیستم شوید، سپس کلمه عبور را تغییر دهید. یادآور میشود امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد.
در صورت فراموشی کلمه عبور، نشانی رایانامه خود را در بخش مربوطه وارد کنید، کلمه عبور جدید به نشانی شما ارسال میشود. لطفا، پس از وارد شدن به سیستم، کلمه عبور خود را تغییر دهید.
ب. صفحه اختصاصی نویسنده
یادآوری میشود، ضروری است ترتیب نام نویسندگان و نویسنده مسئول، در تعهدنامه، فایل مشخصات نویسندگان و هر فرم دیگر درخواستی، یکسان باشد.
ج. سایر موارد
د. بارگذاری فایلها
عنوان مقاله
باید حداکثر 15 کلمه، دقیق، شفاف، کوتاه و دارای ایده اصلی مقاله باشد. در صورتی که مقاله از پایاننامه یا طرح پژوهشی استخراج شده، لازم نیست عنوان مقاله، به طور کامل شبیه عنوان پایاننامه یا طرح پژوهشی باشد.
نویسنده/گان
پیش از این، نحوه ورود اطلاعات آن آمده است و لطفا برای نمونه به مقالههای منتشرشده در سایت مراجعه کنید.
چکیده
در قالب یک پاراگراف حداکثر 250 کلمهای و شامل مقدمه چکیده، هدف یا سوال تحقیق، روش تحقیق، یافتههای تحقیق و نتیجهگیری است. بیشتر حجم چکیده، مربوط به یافتههای تحقیق است، با این حال نیازی نیست تمام یافتهها در چکیده گنجانده شود؛ همینقدر که خواننده را ترغیب به مطالعه کند، کافی است.
کلیدواژه
بین 4 تا 7 کلمهای است که مفاهیم اصلی تحقیق را نشان میدهد. ترتیب قرار گرفتن کلیدواژه میتواند از کلی به جزیی یا به ترتیب الفبا باشد.
صفحه نخست هر مقاله شامل عنوان، نام نویسنده/گان، چکیده و کلیدواژه است.
مقدمه
محتوای مقدمه، بر مبنای آخرین شیوهنامهها و استانداردهای بینالمللی، شامل توضیحات مقدماتی، بیان مسئله، هدف اصلی، پرسشها و یا فرضیههاست. لازم است تمام این موارد، چنان کنار هم قرار بگیرند که پس از اتمام این بخش، خواننده یک تصویر کلی از تمام اطلاعات مقاله داشته باشد.
پیشینه پژوهش
در این بخش، نخست مطالب مقدماتی در خصوص موضوع پژوهش بیان شده، در ادامه پیشینههای پژوهشی مرور میشوند. سپس استنتاجی منطقی از مرور پیشینهها صورت میگیرد، و خلأ/ های پژوهشی موجود نشان داده میشوند. بدیهی است بهترین روش مرور، روش تحلیلی و یا تحلیلی ـ انتقادی است که در آنها، پیشینهها صرف نظر از زمان و مکان انجام آنها، و بر مبنای شباهتهای رویکردی گروهبندی میشوند و نظر و دیدگاه پژوهشگر/ان نسبت به آنها بیان میشود.
مبانی نظری پژوهش (چارچوب نظری)
در این قسمت نظریههایی را که پژوهشگر/ان در مقاله خود استفاده قرار کرده/اند، به طور خلاصه ذکر میشود. گفتنی است نظریههای ذکرشده در این بخش، باید در بخش نتایج پژوهش و بر اساس یافتههای پژوهش، مورد تحلیل، تبیین و تفسیر محقق قرار گیرد.
روش پژوهش (روششناسی پژوهش)
این بخش شامل طرح، روش یا رویکرد پژوهش (با توصیف دقیق روش کلی و روش خاص اجرای پژوهش)، جامعه پژوهش، ابزار گردآوری دادهها و روش تجزیه و تحلیل دادههاست. در مرحله نخست، پژوهشگر/ان باید روش پژوهش و طرح پژوهش را، اعم از روش کمی یا کیفی، توضیح دهد تا خواننده تصویر روشنی از آنچه در طول پژوهش صورت گرفته است، بهدست آورد. بنابراین ارائۀ توضیحات دقیق و روشن از فرایند طیشده تا حصول یافتههای پژوهش ضروری است. پژوهشگر/ان باید جامعۀ مورد نظر را مشخص کند، تا خوانندۀ پژوهش بداند، موضوع این پژوهش در مورد چه افرادی با جه ویژگیهایی است. سپس باید آزمودنیها یا شرکتکنندگان، در پژوهش را مشخص سازد که در واقع، به تعیین نمونه پژوهش پرداخته است. البته در مقالههای موردی، شیوۀ انتخاب نمونه و نوع آزمودنی، با نمونههای پژوهشهای دیگر متفاوت است. در گام بعدی، وسیله و ابزار پژوهش (گردآوری دادهها) معرفی میشود. در صورتیکه از وسیله و ابزار شناختهشده استفاده شده، نیازی به توضیح دقیق و کامل نیست و تنها ذکر نام آزمون و یا ابزار پژوهش، همراه با توضیح مختصری دربارۀ پایایی و روایی آن کفایت میکند. اما درصورتیکه ابزار پژوهش توسط پژوهشگر/ان طراحی شده، باید توضیح کاملی دربارۀ چگونگی ارزیابی پایایی و روایی ذکر شود. سپس باید روش تجزیه و تحلیل دادهها را شرح داده و به مراحل آماری انجامشده، اشاره شود.
یافتههای پژوهش
تحلیل و بیان دادههای گردآوریشده در قالبهای کمی، کیفی یا ترکیبی، همراه با تفسیر محدود دادهها در این بخش صورت میگیرد. لازم به ذکر است برای توضیح و بیان این دادهها، استفاده از یکی از ابزارهای نمودار، شکل و جدول کافی است. در مواردی که پژوهش دارای پرسش است، باید پاسخ به پرسش به شکل شفاف و بدون ابهام تشریح شود. در صورت وجود فرضیه در پژوهش، آزمونها دقیق توصیف و فرضیههای رد یا تایید شده، مشخص شوند.
نتیجهگیری
ارزش اصلی مقاله و درک و شناخت نهایی پژوهشگر/ان از انجام پژوهش، در این بخش بیان میشود. به طور کلی در این بخش، تفسیر دقیق دادهها، دیدگاه پژوهشگر/ان نسبت به یافتهها، مقایسه یافتهها با پژوهشهای پیشین و نشان دادن جایگاه پژوهش در میان پژوهشهای مشابه، بیان میشود. همچنین بیان مختصر محدودیتهایی که هنگام انجام پژوهش وجود داشتند و ارائه پیشنهاد/های استنتاج شده، در بخش نتیجهگیری است.
شیوه نگارش منابع
منابع مورد استفاده در مقاله، باید بر مبنای شیوه ارجاع دهی شیکاگو و دستورالعملهای مرتبط با آن تنظیم شوند. به طور خلاصه، بر اساس شیوۀ ارجاعدهی درون متنی و مشابه نمونهها و الگوهایی که در ادامه معرفی میشوند: در خصوص عنوان مقالهها، نگارش نام کامل نویسندگان و اکتفا نکردن به درج حرف اول نام، در فهرست منابع فارسی و انگلیسی، ایتالیک شدن عنوان کتابها و فصلنامهها و استفاده از "" برای عنوان مقالهها، در فهرست منابع فارسی و انگلیسی و ... است.
الف. نمونه برای کتاب: (عنوان کتاب ایتالیک میشود)
نام خانوادگی، نام .سال انتشار. عنوان کتاب، ترجمۀ ...........، جلد چندم، چاپ چندم، محل انتشار: ناشر.
ب. نمونه برای مقاله ( نام نشریه ایتالیک میشود)
نام خانوادگی، نام .سال. «عنوان مقاله»، نام مجله، دوره .... شماره ...: 28-1 [شماره صفحات مقاله در مجله].
ج. نمونه برای تارنما (نام یا عنوان تارنما بولد می شود )
نام خانوادگی نویسندۀ مطلب [در صورت وجود]، نام [در صورت بی نام بودن، نام یا عنوان تارنما]. (سالِ نگارش یا درج مطلب در تارنما) [در صورت تکراری بودن، شماره آن با اعداد یا حروف]. "عنوان مقاله یا مطلب"، نام یا عنوان تارنما. بازنشانی شده در: روز، ماه، سال، ساعت به نشانی: [پیوند تارنما].
در منابع؛ کتابها و مقالهها به صورت یکجا و تارنماهای اینترنتی و اسناد نیز به تفکیک و به ترتیب حروف الفبا آورده شوند.
منابع پایان متنی شمارهگذاری نشوند.
شیوه و دستورالعمل ارجاع دهی
ارجاعات باید به صورت درون متنی باشد.
مثال: (معتمدنژاد، 1389: 55-56)، (احمدی، 1396، تارنما)، (دلاور، شفیع آبادی و همکاران، 1395: 25)، (کاستلز،1999: 159)
نویسنده/گان میباید از نتایج پژوهشهای منتشرشده در شمارههای قبلی فصلنامه نیز استفاده و در منابع و مأخذ مقاله ذکر کنند.
توجه: لازم است مقاله حد اکثر بین 7000 تا 8000 کلمه باشد.
هـ . تکمیل ارسال مقاله
پس از تکمیل تمام اطلاعات و ارسال فایلها برای ادامه کار روی لینک تکمیل ارسال مقاله کلیلک کنید.
شایان ذکر است، تا مرحله تکمیل کامل اطلاعات و ارسال مقاله، امکان ویرایش اطلاعات وجود دارد.
و. مشاهده آخرین وضعیت مقاله
برای مشاهده آخرین وضعیت مقاله روی صفحه شخصی نویسنده کلیلک کنید.
در صورتی که مقاله شما به صورت کامل ارسال شده باشد، در بخش "مقالات ارسال شده / نهایی" دیده میشود. در صورتی که مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفته و نیازمند بازنگری باشد، در بخش "قابل بازنگری" مشاهده میشود. مقالههای در حال بازنگری نیز، در همین قسمت قابل مشاهده است.
لازم به ذکر است که درج شماره تماس و نشانی نویسنده مسئول، همراه با سایر نویسندگان الزامی است.
جهت دریافت فرم نویسندگان اینجا را کلیک کنید.
جهت دریافت راهنمای برگردان فارسی به انگلیسی منابع فارسی اینجا را کلیک کنید.
***********
سرقت علمی و ادبی
این نشریه هیچ گونه اغماضی در زمینه سرقت ادبی نشان نداده و همواره تمام مقالههای ثبتشده را، با دقت مورد بررسی و مطالعه قرار داده است تا از مبرا بودن این آثار از سرقت ادبی اطمینان حاصل کند.
در این زمینه این نشریه از تعاریف و دستورالعملهای کمیته اخلاقیات در انتشارات دزدی ادبی که توسط انجمن روانشناسی آمریکا در کتاب راهنمای انتشار (ویرایش ششم) منتشر شده است، تبعیت میکند.
استفاده از ایده ها، کلمهها، یا کل محصول بدون ارجاع به منبع اصلی، و استفاده از آن به عنوان ایدهها، کلمهها و محصول خود، به صورت یک ایده یا محصول جدید که توسط شخص دیگری غیر از نویسندگان اصلی تولید شده است، سرقت ادبی است. سرقت ادبی، به عنوان یک واژه کلی، مفاهیم مختلفی را در بر میگیرد:
کپی لغت به لغت: کپی کردن لغت به لغت، به صورت کلی یا جزئی، بدون استفاده از نشان نقل قول و یا ارجاع به منبع اصلی.
تاویل سطحی یا ناکافی: گرفتن ایدهها از منبع اصلی و تغییر ساختار لغات آن به نحوی که شیوه نثر نویسنده اصلی همچنان محسوس باشد.
سرقت ادبی مطالب تصویری: استفاده از نمودارها، عکسها، یا جداول، به صورت کلی یا جزئی، بدون ارجاع.
تاویل بدون ارجاع: گرفتن ایدهها از منبع اصلی و سپس تولید مطلب با نثر خود، بدون رعایت اصول ارجاع و یا نقل قول.
به محض رویت سرقت ادبی در مقالههای تازه ارائهشده، کمیته ویرایش ژورنال به تصمیمگیری در این باره میپردازد. در صورتی که سرقت ادبی رویتشده، یک اشتباه تلقی شود، بلافاصله به نویسندگان اطلاع داده و امکان تصحیح برای آنان فراهم میشود. در صورتی که سرقت ادبی از روی قصد تشخیص داده شود، به نویسندگان اطلاع داده و نام آنان در لیست سیاه قرار می گیرد.
در مواردی بسیار نادر که اثری شامل سرقت ادبی چاپ شده باشد، در کنار این عواقب، اثر مربوطه بلافاصله از این نشریه خارج و این موضوع، به صورت رسمی از طریق سایت انتشارات علنی خواهد شد.